Podstawowe informacje

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych przekazanych przez formularze dostępne na stronie.

Administratorem danych osobowych zawartych na niniejszej stronie jest:
Biuro Rachunkowe MARGO Małgorzata Grochowska z siedzibą w Lublinie.
Adres: ul. Budowlana 50 lok.303, 20-469 Lublin

W trosce o bezpieczeństwo powierzonych nam danych, opracowaliśmy wewnętrzne procedury i zalecenia, które mają zapobiec udostępnieniu danych osobom nieupoważnionym. Kontrolujemy ich wykonywanie i stale sprawdzamy ich zgodność z odpowiednimi aktami prawnymi – ustawą o ochronie danych osobowych, ustawą o świadczeniu usług drogą elektroniczną, a także wszelkiego rodzaju aktach wykonawczych i aktach prawa wspólnotowego.

Jakie dane osobiste zbieramy i dlaczego je zbieramy

Formularze kontaktowe

Strona umożliwia skontaktowanie się z Biurem Rachunkowym MARGO poprzez wypełnienie przygotowanego formularza kontaktowego lub zapytania ofertowego. Wypełnienie formularza kontaktowego lub zapytania ofertowego wymaga podania danych osobowych, które są używane przez Biuro Rachunkowe MARGO do kontaktu z osobą przesyłającą formularz w celu odpowiedzi na zapytanie lub prośbę.

Osadzone treści z innych witryn

Artykuły na tej witrynie mogą zawierać osadzone treści (np. filmy, obrazki, artykuły itp.). Osadzone treści z innych witryn zachowują się analogicznie do tego, jakby użytkownik odwiedził bezpośrednio konkretną witrynę.

Witryny mogą zbierać informacje o tobie, używać ciasteczek, dołączać dodatkowe, zewnętrzne systemy śledzenia i monitorować twoje interakcje z osadzonym materiałem, włączając w to śledzenie twoich interakcji z osadzonym materiałem jeśli posiadasz konto i jesteś zalogowany w tamtej witrynie.

Analiza statystyk

Podczas przeglądania strony, pobierane są dane, które nie identyfikują danych osobowych użytkownika, ale tzw. dane techniczne na przykład: adres IP, informacje dotyczące rodzaju przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego, dostawcy internetu. Dane te wykorzystywane są do tworzenia statystyk np. określenia statystyk odsłon z rozróżnieniem na miejsce zamieszkania czy używanie przeglądarki internetowej. Dane te są danymi całkowicie nie związanymi z danymi przesyłanymi poprzez formularz kontaktowy.